Exact_certified_NL_accountancy_cmyk

Wij zijn Exact gecertificeerde accountants. De mogelijkheden van Exact Online zijn echt oneindig! Met mooie apps om bijvoorbeeld jouw webshop te koppelen met de financiële administratie. Het hele inkoopfactuurproces automatiseren? Incl. workflows? Dat kan bijvoorbeeld door het koppelen van Exact Online aan Basecone. Wij adviseren je graag!

Wanneer adviseren wij Exact Online?

Voor ZZP-ers en MKB bedrijven, incl. projectadministratie en/of voorraadadministratie.

Voor webwinkels (koppeling met webshopsoftware).

Voor MKB bedrijven die zelf een administrateur in dienst hebben of die de gehele administratie willen uitbesteden aan VDKVG administrateur.

Kenmerken:

Actueel inzicht d.m.v. monitor/dashboard. Complexe en uitgebreide administratie (bijvoorbeeld uren/facturen, projectadministratie, handel). Zelf verkoopfacturen maken en versturen in Exact Online. Koppelingen externe cloud pakketten zoals projectadministraties, webwinkel, kassasystemen. Koppeling bank. Betaallijst. Digitaal archief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.